• Categorías

  • Just for geek

  • Navega con seguridad

    Descarga Firefox con la barra de google

  • Contacto

  • Ya somos

    • 143,392 bits
  • Anuncios

Microsoft se pasa de listo

Jajajajajajajajajaja…. jejeje… jijijiji, me muero de la risa,

navegando por la red he topado con una encuesta a un tío de Microsoft que en un momento determinado se mete con Sony de mala manera, y lo mejor es que no tiene razón…

ahora os pasaré la encuesta entera (tendrá que ser en catalán, porque ahora no me voy a poner a traducir), lo que si traduciré es el fragmento del que os estoy hablando, que pondré primero para remarcarlo un poquitín…

VDJ: Et fa res que gravi l’entrevista?

ODM: No, cap problema.

VDJ: I que ho faci amb un mòbil Sony?

ODM: No no, per què? Tenen productes de gran qualitat: els mòbils, les “Bravia” però a l’hora de fer consoles…(rialles)

Esto traducido viene a ser…

Entrevistador: ¿Te importa que grave la entrevista?

Óscar del Mora: no, ningún problema.

Entrevistador: ¿Y que lo haga con un móvil Sony?

Óscar del Mora:No no, ¿por qué? Tienen productos de gran calidad, los móviles, los “Bravia” pero a la hora de hacer videoconsolas… (risas)

¡¿EING?! Vamos, yo creo que Sony no tiene nada que enviarle a Microsoft en cuanto a videoconsolas, con el pedazo de tocho que tienen los de Microsoft (un tocho muy bueno y de buena calidad, eso hay que admitirlo), pero vamos, no es para que se tiren flores, la encuesta completa, para aquellos a los que les interese es ésta:

VaDeJocs: Bona tarda Óscar, som de VaDeJocs.cat el portal de videojocs en català. No sé si et recordes de nosaltres.

Óscar del Moral: Ho sento però ara mateix no…

VDJ: I si et dic que a la presentació de la Xbox 360 a Barcelona et vam preguntar quan podríem veure la consola en català?

ODM: Ui, ara sí! (rialles)

VDJ: Et fa res que gravi l’entrevista?

ODM: No, cap problema.

VDJ: I que ho faci amb un mòbil Sony?

ODM: No no, per què? Tenen productes de gran qualitat: els mòbils, les “Bravia” però a l’hora de fer consoles…(rialles)

VDJ: Entrem en matèria: ja hem vist la presentació de Halo 3, realment espectacular en molts aspectes, però tu com a Cap de producte què destacaries del joc?

ODM: Porto una setmana jugant al Halo 3 i he arribat al 60% del joc en 3 o 4 dies dedicant-hi molt temps, arribant de treballar a les 9 de la nit i jugant fins a les 4 o les 5. A mi em té totalment fascinat, és un producte fantàstic. M’agrada molt més que “Gears of War” perquè m’agraden molt més els “shooters” clars, no m’agraden els “shooters” foscos, i el nivell gràfic crec que és més que suficient pel tipus de producte que és, sóc un fanàtic de la saga. El robust mode “Campanya” que té, l’acció frenètica, la seva vessant més emocional, que després d’una batalla estàs com cansat, com destrossat, i dius “Déu d’on acabo de sortir!” i resulta que a pocs metres tens quaranta o cinquanta enemics més que t’estan esperant! I sempre hi ha alguna cosa nova i diferent que augmenta el factor de rejugabilitat, juntament amb l’avançada intel·ligència dels enemics. Pots estar encallant en un nivell durant dues o tres hores i cada vegada és completament diferent.

VDJ: Ja veig que estàs ben entusiasmant amb el joc! I del mode multi jugador què ens en pots dir? Tindrem moltes novetats?

ODM: Ja heu pogut veure el mode “Forge” amb el que es podran moure i afegir objectes en temps real mentre s’està lluitant, aquest tipus de coses són prestacions que té el producte i que no tenen altres productes que hi ha al mercat i converteix Halo 3 en una experiència diferent. L’opció de “cine” crec que també crida molt l’atenció.

VDJ: Quants jugadors podran jugar al mateix temps?

ODM: 16 jugadors com a màxim que podran jugar a unes 8 o 10 modalitats de joc diferents dintre de les quals hi haurà diferents variants.

VDJ: I s’ha implementat l’opció dels escamots (clans) ?

ODM: Inicialment no, però com va succeir amb Halo 2 és molt probable…insisteixo que no hi ha absolutament res confirmat però sempre intentem d’afegir el que desitgen els jugadors.

VDJ: Està clar que el sistema d’escamots del Halo 2 va funcionar perfectament convertint-lo en el joc més jugat per Live.

ODM: Exactament, a dia d’avui, i després de quatre anys encara és el joc més jugat.

VDJ: I per PC hi ha alguna cosa prevista?

ODM: Res.

VDJ: Rotundament res? Ni per demà ni per d’aquí…

ODM: Res.

VDJ: Crec que ho he entès… Definitivament Halo 3 tanca una trilogia?

ODM: Es tanca Halo tal i com ho coneixem ara. L’any vinent tindrem “Halo Wars”, el joc d’estratègia en temps real basat en l’univers Halo i més endavant ja veurem.

VDJ: És que amb les especulacions que s’han arribat a fer respecte aquesta tercera part…
Sortim una mica de Halo i centrem-nos en Microsoft. Com valores la situació actual del mercat de les consoles a l’estat espanyol?

ODM: Nintendo és el clar número 1 amb una estratègia molt clara tot i que és cert que van dirigits a un tipus de jugador que desitja un altre tipus de continguts que ells són capaços de proporcionar degut a la seva estratègia de companyia.
Nosaltres també volem arribar a diferents tipus de jugadors menys habituals, tenim jocs com el Guitar Hero 3 que sortirà ben aviat, “Scene It: The Movie Trivia Game” un joc de preguntes del món del cinema totalment en castellà que s’espera abans de Nadal i altres projectes en els que s’està treballant.

VDJ: Un d’aquests que sortiran serà “Rock Band”. Com pot ser que els instruments per a PlayStation 3 siguin sense fils mentre que alguns per a Xbox 360 seran amb fils?

ODM: Doncs la veritat és que no ho sé, això ho hauríeu de preguntar a EA que són els distribuïdors.

VDJ: D’acord, ho farem. Com et comentava abans VaDeJocs és l’únic portal de videojocs en català i creiem que seria important per la comunitat catalana de videojocs poder jugar en el nostre idioma. Veus factible que surti un joc en català?

ODM: Ara mateix? Sincerament no.

VDJ: Això vol dir que no ho descartes en un futur…

ODM: Està clar, si les circumstàncies acompanyen…

VDJ: Què ha de passar perquè veiem un videojoc en català?

ODM: Bàsicament que es vegi clar que serà econòmicament rentable. Per exemple si es venguessin moltíssimes consoles a Catalunya i el públic català fos molt important segur que les companyies s’ho plantejarien.

VDJ: (Però les companyies es pensen que tot és Espanya… sort que algú els explica que no és així…) I com és que al “Dashboard” de la 360 i a alguns jocs sí que s’hi veuen representats altres idiomes parlats per molta menys gent com ara el finès?

ODM: Segurament perquè el finès és l’idioma oficial d’un estat com és Finlàndia.

VDJ: Ja… però és curiós que per exemple el Windows XP, producte estendard de Microsoft està traduït al català.

ODM: Sí sí, per descomptat! Com et dic, no és qüestió que la companyia no vulgui traduir el “dashboard” o els jocs al català!

VDJ: És qüestió que es faci pressió… els usuaris o les administracions o qui sigui…

ODM: Qui sap… jo sóc basc i també em semblaria bé que estigués en Euskera. (rialles)

VDJ: Bé, doncs això és tot. Ha estat un plaer. Moltes gràcies i molta sort!

ODM: Igualment. Gràcies i sort a VaDeJocs.

>>>>>>>>>>>>>>>>>Entrevista extraída de VaDeJocs.cat<<<<<<<<<<<<<<<<

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: